Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Produk

  • FRP three-layer pipeline

    Pipa FRP telung lapis

    Lapisan kasebut nggawe resistensi korosi sing apik banget, tahan suhu dhuwur, lan resistensi erosi. Lapisan tengah nganggo serat kaca bunder-bunder kanggo nggulung lan tahan tekanan.
  • FRP Acid and alkali storage tank

    Tangki panyimpenan asam lan alkali FRP

    Tangki panyimpenan FRP minangka salah sawijining produk FRP, sing umume minangka bahan gabungan anyar sing digawe saka serat kaca berliku minangka agen penguat lan resin minangka pengikat liwat mesin sing dikontrol mikrokomputer. Tangki panyimpenan FRP tahan korosi
  • FRP Food storage tank

    Tangki panyimpenan panganan FRP

    Utamane ana telung jinis media korosif ing industri fermentasi: siji yaiku korosi produke utawa penengah ing proses produksi lan produk kasebut, kayata: asam sitrat, asam asetat, uyah ing kecap, lsp.
  • FRP ultrapure water storage tank

    Tangki panyimpenan banyu ultrapure FRP

    Tangki banyu sing nutupi nitrogen FRP umume digunakake ing sistem banyu sing murni. Umume, nalika tank banyu buffer kudu dipasang sawise amben campuran utawa peralatan elektro-deionisasi EDI, tank banyu sing ditutup kanthi nitrogen asring disenengi dadi tank buffer ing wektu iki.
  • Flange connection

    Sambungan flange

    Fittings pipa FRP nduweni sifat fisik sing apik, gravitasi spesifik pipa FRP yaiku 1.8-2.1, kekuatan dhuwur, bobote pipa FRP entheng, lan sifat fisik lan mekanik banget. Kajaba iku, koefisien ekspansi pipa FRP kira-kira padha karo baja, lan konduktivitas termal kurang. Isolator termal lan listrik sing apik.
  • Looper flange

    Flange Looper

    Jinis fittings pipa FRP kalebu flensa FRP, sikut FRP, tees FRP, salib FRP, reducer FRP (kepala FRP) lan fittings pipa FRP liyane utawa pipa komposit FRP sing cocog karo pipa komposit FRP.
  • FRP Flange tee

    FRP Flange tee

    Tisu FRP dibentuk kanthi "puteran tangan sing nduwurke tumpukan +", lan teor FRP sing dibentuk dening FRP "tatu + layup tangan" dibentuk sacara integral ing cetakan kasebut.
  • FRP pipe fittings FRP Flange

    FRP pipa FRP Flange

    Flensa integral umume flensa datar kanthi kekandelan tembok sing padha. Kauntungan saka struktur iki yaiku cincin flensa lan silinder kanthi integral, lan serat kaca lan kain kaca terus-terusan, sing bisa menehi kekuatan penuh lan karakteristik FRP sing gampang dibentuk.
  • FPP Desulfurization pipeline

    Pipo Desulfurisasi FPP

    Pipa semprotan plastik plastik bertulang serat-pipa semprotan bubur plastik FRP sing digunakake ing desulfurisasi gas flue basah lan peralatan pembersih gas kabut asam lan peralatan pemurnian, sing umume diproduksi ing bagean lan bagean supaya gampang transportasi ing proses manufaktur.
  • FRP double-layer pipe

    Pipa lapisan ganda FRP

    Pipa FRP tahan api (tahan geni) sing diproduksi dening Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. akeh digunakake ing bidang industri kimia, tenaga batubara, minyak bumi, ngilangi debu elektrostatik, lsp.
  • FRP spray pipe fittings

    Fittings pipa semprotan FRP

    Pipa semprotan plastik plastik bertulang serat-pipa semprotan bubur plastik FRP sing digunakake ing desulfurisasi gas flue basah lan peralatan pembersih gas kabut asam lan peralatan pemurnian, sing umume diproduksi ing bagean lan bagean supaya gampang transportasi ing proses manufaktur.
  • FRP Anti-static pipeline

    Pipa FRP anti-statis

    Amarga listrik statis bisa digawe ing peralatan kasebut, supaya bisa ngilangi fenomena listrik statis ing peralatan kasebut, tembok njero peralatan kasebut dibutuhake kanggo konduktor konduktif. Mula: konduktor sing digawe saka FRP konduktif ditegesi FRP anti-statis.