Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Teknologi gulungan kaca fiberglass-1

Proses lilitan filamen minangka salah sawijining proses manufaktur komposit matriks resin. Ana telung wujud utama nduwurke tumpukan, gelangan gelung, lilitan pesawat lan belitan spiral. Telung cara kasebut duwe ciri khas dhewe, lan metode nduwurke tumpukan udan paling akeh digunakake amarga sarat peralatan sing cukup sederhana lan biaya pembuatan sing murah.

Proses gulung dimensi minangka salah sawijining proses manufaktur utama bahan komposit adhedhasar resin. Iki minangka jinis serat utawa kain tape terus-terusan diresapi lem resin kanthi kondhisi ketegangan sing dikontrol lan bentuk garis sing wis ditemtokake, lan banjur terus-terusan, tatu kanthi seragam lan rutin ing cetakan inti utawa lapisan, banjur ing suhu tartamtu lingkungan kanggo dadi metode cetakan bahan komposit kanggo produk kanthi bentuk tartamtu. Diagram skematik proses cetakan lilitan filamen 1-1.

Ana telung wujud utama nduwurke tumpukan (Gambar 1-2): lilitan hoop, lilitan pesawat lan belitan spiral. Bahan penguat tatu kanthi gelut terus diiris ing cetakan inti kanthi sudut cedhak 90 derajat (biasane 85-89 derajat) kanthi poros mandrel. Arah njero terus tatu ing cetakan inti, lan bahan tulangan kanthi spiral uga tangen menyang rong pucuk cetakan inti, nanging terus-terusan tatu ing cetakan inti ing kahanan spiral ing cetakan inti.
Pangembangan teknologi lilitan filamen gegandhengan banget karo pangembangan bahan penguatan, sistem resin lan panemuan teknologi. Sanajan ing Dinasti Han ana proses impregnating cagak kayu dawa kanthi sutra bambu bujur lan sutra gelung lan impregnating nganggo lacquer kanggo nggawe cagak dawa kayata Ge, Halberd, lan liya-liyane, durung nganti taun 1950-an filamen berliku proses pancen dadi teknologi pabrikan bahan gabungan. . Ing taun 1945, teknologi lilitan filamen digunakake kanggo ngasilake suspensi roda tanpa spring. Ing taun 1947, mesin pembungkus filamen pisanan digawe. Kanthi pangembangan serat kinerja tinggi kayata serat karbon lan serat aramid lan munculnya mesin berliku sing dikontrol mikrokomputer, proses lilitan filamen, minangka teknologi manufaktur bahan komposit kanthi derajat produksi mekanisasi, wis cepet dikembangake. Kabeh wilayah sing bisa ditindakake wis ditrapake.

Miturut macem-macem kahanan kimia lan fisik matriks resin sajrone nduwurke tumpukan, proses nduwurke tumpukan bisa dipérang dadi telung jinis: garing, udan lan semi-garing:

1. Cara garing
Winding garing nggunakake pita benang pra-impregnated sing wis dicelupake sadurunge lan ana ing tahap B. Pita prepreg diproduksi lan diwenehake ing pabrik utawa bengkel khusus. Nalika nduwurke tumpukan garing, tape prepreg kudu dipanaskan lan lembut ing mesin nduwurke tumpukan sadurunge dilebokake ing cetakan inti. Amarga isi lem, ukuran tape lan kualitas tape prepreg bisa dideteksi lan disaring sadurunge dibungkus, kualitas produk bisa dikontrol kanthi luwih akurat. Efisiensi produksi nduwurke tumpukan garing luwih dhuwur, kacepetan nduwurke tumpukan bisa nganti 100-200m / menit, lan lingkungan kerja luwih resik. Nanging, peralatan gulung garing luwih rumit lan larang, lan kekuatan geser interlayer saka produk tatu uga kurang.

2. Basah
Gulung sing basah yaiku mbungkus serat, dicelupake ing lem, lan langsung dipasang ing cetakan inti ing kontrol ketegangan, lan banjur solid lan bentuk. Piranti kanggo nduwurke tumpukan udan cukup gampang, nanging amarga kaset kasebut langsung dicelup sawise dicelup, mula angel ngontrol lan mriksa konten lem sajrone proses nduwurke tumpukan. Sanalika, nalika pelarut ing lem padhet, gampang mbentuk cacat kayata gelembung lan pori-pori ing produk kasebut. , Ketegangan ora gampang dikontrol sajrone nduwurke tumpukan. Sanalika, para pekerja makarya ing lingkungan ing endi pelarut sing nguap lan serat cekak lagi mabur, lan kahanan kerja kurang.

3. Semi garing
Yen dibandhingake karo proses udan, proses semi-garing nambahake peralatan pangatusan ing dalan saka serat nyelupake menyang gulungan menyang cetakan inti, sing biasane nyebabake pelarut ing lem tape benang. Yen dibandhingake karo cara garing, cara semi-garing ora gumantung karo peralatan proses prepreg sing komplit. Sanajan konten lem kasebut angel dikontrol kanthi akurat kaya metode basah ing proses kasebut, lan ana tambahan peralatan pengeringan menengah tinimbang metode basah, intensitas tenaga kerja luwih gedhe, nanging cacat kayata umpluk lan pori-pori ing produk suda banget.
Telung cara kasebut duwe ciri khas dhewe, lan metode nduwurke tumpukan udan paling akeh digunakake amarga sarat peralatan sing cukup sederhana lan biaya pembuatan sing murah. Kaluwihan lan kekurangan saka telung metode proses nduwurke tumpukan dibandhingake ing Tabel 1-1.

Aplikasi utama proses mbentuk nduwurke tumpukan

1. Tangki panyimpenan FRP
Panyimpenan lan transportasi cairan korosif kimia, kayata alkali, uyah, asam, lsp. Tank baja gampang bosok lan bocor, lan umur layanane mung sithik. Biaya ganti dadi stainless steel luwih dhuwur, lan efeke ora pati larang karo bahan komposit. Tangki panyimpenan plastik kaca petrol kanthi tatu kanthi serat sing tatu bisa nyegah kebocoran minyak bumi lan nglindhungi sumber banyu. Tangki panyimpenan FRP komposit tembok dobel lan pipa FRP sing digawe dening proses lilitan filamen wis akeh digunakake ing pompa bensin

2. pipa FRP
Produk pipa luka filamen digunakake kanthi akeh ing pipa kilang minyak, pipa antikorosif petrokimia, pipa banyu, lan pipa gas alam amarga kekuatane, integritas sing apik, kinerja komprehensif sing apik banget, gampang entuk produksi industri sing efisien, lan biaya operasional umume kurang. Lan partikel padhet (kayata fly fly lan mineral) pipa transportasi lan liya-liyane.

3. produk tekanan FRP
Proses lilitan filamen bisa digunakake kanggo ngasilake prau tekanan FRP (kalebu kapal spherical) lan produk pipa tekanan FRP sing kena tekanan (tekanan internal, tekanan eksternal utawa kalorone).
Kapal tekanan FRP umume digunakake ing industri militer, kayata cangkang mesin roket padhet, cangkang mesin roket cair, kapal tekanan FRP, cangkang tekanan eksternal banyu jero, lsp. Pipa tekanan bungkus FRP bisa diisi cair lan gas, lan ora bakal bocor utawa rusak ing tekanan tartamtu, kayata desalinasi banyu laut pipa osmosis mbalikke lan pipa peluncuran roket. Karakteristik bahan komposit canggih sing apik nggawe sukses kerang mesin roket lan tangki bahan bakar kanthi macem-macem spesifikasi sing disiapake karo proses lilitan filamen, sing wis dadi arah utama pangembangan mesin saiki lan mbesuk. Dheweke kalebu omah mesin sing bisa disetel kanthi diameter sawetara sentimeter, lan mesin kanggo roket transportasi gedhe diameteripun 3 meter.

Cara ndandani pipa nduwurke tumpukan FRP

1. Alesan utama permukaan lengket produk komposit yaiku ing ngisor iki:
a) asor dhuwur ing udhara. Amarga uap banyu duwe efek nyuda lan nyandhet polimerisasi resin poliester tak jenuh lan resin epoksi, malah bisa nyebabake lengket permanen ing permukaan, lan cacat kayata ngobati produk suwene suwe. Mula, prelu njamin produksi produk komposit nalika asor relatif luwih murah tinimbang 80%.
b) Lilin parafin sing sithik banget ing resin poliester sing durung jenuh utawa lilin parafin ora bisa nyukupi sarat, saengga bisa nyegah oksigen ing udhara. Saliyane nambah jumlah parafin sing tepat, cara liyane (kayata nambahake selofan utawa film poliester) uga bisa digunakake kanggo ngisolasi permukaan produk saka udara.
c) Dosis agen obat lan akselerator ora memenuhi persyaratane, mula dosis kasebut kudu dikontrol kanthi ketat miturut formula sing ditemtokake ing dokumen teknis nalika nyiapake lem.
d) Kanggo resin poliester sing ora jenuh, volatilisasi styrene akeh banget, nyebabake monomer styrene ora cukup ing resin. Ing tangan siji, resin ora kudu digawe panas sadurunge gelasi. Kosok baline, suhu sekitar ora kudu dhuwur banget (biasane 30 derajat Celcius cocog), lan jumlah ventilasi ora kudu gedhe banget.

2. Akeh banget umpluk ing produk kasebut, lan alasane kaya ing ngisor iki:
a) Gelembung udara ora didhukung kabeh, lan saben lapisan nyebar lan nduwurke tumpukan kudu digulung bola-bali nganggo roller. Rol kasebut kudu digawe kanthi jinis zigzag bunder utawa jinis alur bujur.
b) Viskositas resin gedhe banget, lan gelembung udara sing digawa menyang resin ora bisa diusir nalika diaduk utawa disikat. Kudu nambah jumlah pelarut sing cocog. Pengencer saka resin poliester sing ora jenuh yaiku styrene; pengencer saka resin epoksi bisa dadi etanol, aseton, toluene, xilena lan zat-zat reaktif adhedhasar ether sing ora reaktif utawa glikerol. Bahan kimia resin furan lan resin fenolik yaiku étanol.
c) Pilihan bahan penguat sing ora cocog, jinis bahan penguat sing digunakake kudu dipikirake maneh.
d) Proses operasi ora cocog. Miturut macem-macem jinis resin lan bahan penguat, cara proses sing cocog kayata mencelup, nyikat, lan nggulung kudu dipilih.

3. Sebab delaminasi produk kaya ing ngisor iki:
a) Kain serat durung dirawat sadurunge, utawa perawatane durung cukup.
b) Ketegangan kain ora cukup sajrone proses nduwurke tumpukan, utawa akeh banget gelembung.
c) Jumlah resin ora cukup utawa viskositas banget, lan serat ora jenuh.
d) Formula kasebut ora wajar, nyebabake kinerja iketan sing kurang, utawa kecepatan ngobati cepet banget utawa alon banget.
e) Sajrone ngobati, kondhisi proses ora cocog (biasane pangobatan termal prematur utawa suhu sing dhuwur banget).

Ora ana delaminasi sing disebabake amarga ana sebab, delaminasi kasebut kudu dicopot, lan lapisan resin ing njaba area cacat kudu dipoles nganggo grinder amba utawa mesin polishing, jembaré ora kurang saka 5cm, banjur dilebokake maneh miturut syarat proses. Lantai.
Ora preduli saka cacat ing ndhuwur, langkah-langkah sing cocog kudu ditindakake kanggo ngilangi kabeh kanggo memenuhi syarat kualitas.
Alasan lan solusi delaminasi sing disebabake pipa FRP
Alesan kanggo delaminasi pipa pasir FRP:
Alesan: ① Pita kasep banget; ② Jumlah tape cilik utawa ora rata; TemperatureSuhu roller panas banget kurang, resin ora bisa larut, lan pita ora bisa nemplek ing sumur inti; Tension Tegangan tape cilik; ⑤ Jumlah agen pelepas berminyak Karo noda kain inti.
Solusi: content Isi lem kain adesif lan konten lem resin larut kudu memenuhi persyaratan kualitas; TemperatureSuhu roller panas disetel dadi titik sing luwih dhuwur, saengga nalika kain adesif liwat roller panas, kain adesif alus lan lengket, lan inti tabung bisa ditrapake kanthi kuat. ③ Nyetel ketegangan tape; ④ Aja nggunakake agen rilis berminyak utawa nyuda dosis.

Foaming ing tembok njero tabung kaca
Alesané yaiku kain pimpinan ora cedhak karo wong sing mati.
Solusi: Waspada operasi, priksa manawa nempelake kain pimpinan kanthi kenceng lan rata ing inti.
Alesan utama umpluk sawise ngobati FRP utawa umpluk sawise tabung yaiku amarga volume tape sing volatil gedhe banget, lan suhu gulung sithik, lan kacepetan muter cepet banget. . Nalika tabung dipanaskan lan dikencengi, volume sisa bisa dadi panas, nyebabake tabung dadi gelembung.
Solusi: Kontrol isi tape sing ora stabil, nambah suhu sing cocog lan alonake kacepetan muter.
Alesan kerut tabung sawise ngobati yaiku konten lem sing dhuwur ing kaset. Solusi: Nyuda isi lem sing cocog karo tape lan nyuda suhu sing digulung.

FRP sing ora nduweni kualifikasi tahan voltase
Panyebab: tension Tegangan tape sajrone muter ora cukup, suhu rolling kurang utawa kacepetan muter cepet, saengga gandheng kain lan kain ora enak, lan sisa volume ing tabung akeh; Tube Tabung ora mari kabeh.
Solusi: ① Nambah ketegangan tape, tambahake suhu muter utawa mudhunake kacepetan muter; ② Nyetel proses pangobatan supaya tabung wis mari kabeh.

Masalah sing kudu dicathet:
1. Amarga kurang kapadhetan lan bahan entheng, gampang dipasang pipa FRP ing wilayah kanthi tingkat banyu bawah tanah sing dhuwur, lan langkah anti-ngambang kayata dermaga utawa saluran banyu udan banyu udan kudu dipikirake.
2. Nalika nggawe tees bukaan ing pipa baja kaca sing dipasang lan ndandani retakan pipa, kudu padha karo kahanan garing sing lengkap ing pabrik, lan kain resin lan serat sing digunakake sajrone konstruksi kudu diobati 7 -8 jam, lan ndandani lan ndandani ndandani ing situs umume angel kanggo memenuhi syarat iki.
3. Piranti pendeteksi pipa bawah tanah sing ana biasane ndeteksi pipa logam. Instrumen deteksi pipa non-logam larang. Mula, saiki ora bisa ndeteksi pipa FRP sawise dikubur ing lemah. Unit konstruksi sabanjure liyane gampang digali lan ngrusak pipa sajrone konstruksi.
4. Kemampuan anti-ultraviolet pipa FRP kurang. Saiki, pipa FRP sing dipasang ing lumahing wektu tundha wektu tuwa kanthi nggawe lapisan kaya resin sing tebal 0,5 mm lan nyerep ultraviolet (diproses ing pabrik) ing permukaan. Kanthi lumaku wektu, lapisan sing resin lan penyerap UV bakal rusak, saengga bisa nyebabake umur layanan.
5. Syarat sing luwih dhuwur kanggo ambane lemah panutup. Umume, lemah sing nutupi paling cethek ing pipa baja kaca SN5000 ing sangisore dalan umum ora kurang saka 0,8m; lemah panutup paling jero ora luwih saka 3.0m; lemah sing paling cethek ing pipa baja kaca SN2500 kelas ora kurang saka 0,8m; Lemah sing nutupi paling jero yaiku 0.7m lan 4.0m).
6. Lemah sing ana ing mburi ora ngemot barang sing atos luwih gedhe tinimbang 50mm, kayata bata, watu, lan liya-liyane, supaya ora ngrusak tembok pipa njaba.
7. Ora ana laporan babagan panggunaan pipa FRP kanthi skala gedhe dening perusahaan banyu gedhe ing saindenging negara. Amarga pipa FRP kalebu jinis pipa anyar, mula umur layanan isih durung dingerteni.

Sebab, cara perawatan lan langkah pencegahan kebocoran pipa baja kaca tekanan tinggi

1. Analisis sebab kebocoran
Pipa FRP minangka jinis pipa resin thermosetting bertulang serat kaca. Iki rapuh banget lan ora tahan karo pengaruh eksternal. Sajrone panggunaan, kena pengaruh faktor internal lan eksternal, lan kadang ana kebocoran (bocor, bledosan), sing akeh polusi lingkungan lan kena pengaruh nalika injeksi banyu. Rating Sawise diselidiki lan analisis ing situs, kebocoran utamane amarga alasan ing ngisor iki.

1.1, pengaruh kinerja FRP
Amarga FRP minangka bahan gabungan, materi lan proses kasebut kena pengaruh banget karo kahanan eksternal, utamane amarga faktor pengaruh ing ngisor iki:
(1) Jinis resin sintetis lan derajat ngobati mengaruhi kualitas resin, agen pengencer lan resin resin, lan formula senyawa plastik sing diperkuat serat kaca.
(2) Struktur komponen FRP lan pengaruh bahan serat kaca lan kerumitan komponen FRP langsung mengaruhi kualitas teknologi pamrosesan. Bahan sing beda lan sarat media sing beda uga bakal nyebabake teknologi pangolahan dadi rumit.
(3) Pengaruh lingkungan utamane pengaruh lingkungan media produksi, suhu atmosfer, lan asor.
(4) Pengaruh saka rencana pangolahan, manawa rencana teknologi pangolahan cukup utawa ora langsung mengaruhi kualitas konstruksi.
Amarga faktor kayata bahan, operasi personel, pengaruh lingkungan, lan cara inspeksi, kinerja FRP wis mudhun, lan bakal ana sawetara gagal lokal ing tembok tabung, retakan peteng ing sekrup internal lan eksternal, lsp. , sing angel ditemokake sajrone pamriksa, lan mung sajrone digunakake. Bakal diandharake manawa ana masalah kualitas produk.

1.2, kerusakan njaba
Ana peraturan sing ketat kanggo transportasi jarak jauh lan bongkar muat pipa baja kaca. Yen sampeyan ora nggunakake slempang alus lan transportasi jarak adoh, sampeyan ora nggunakake papan kayu. Pipa truk transportasi ngluwihi 1,5M ing sadhuwure kreta. Sajrone pengisian ulang konstruksi, jarak saka pipa yaiku 0.20mm. Watu, bata, utawa pengisian langsung bakal nyebabake kerusakan njaba saka pipa baja kaca. Sajrone pambangunan kasebut, ora ditemokake ing wektu sing suwe yen ana kakehan tekanan lan kedadeyan bocor.

1.3, masalah desain
Injeksi banyu tekanan dhuwur duwe tekanan dhuwur lan geter gedhe. Pipa FRP: pipa staggered, sing ujug-ujug ganti arah aksial lan sisi kanggo nyurung, sing nyebabake utas kasebut pecah lan pecah. Kajaba iku, amarga bahan geter sing beda ing bagean sing nyambung sambungan baja, stasiun pengukuran, kepala kepala, flowmeter lan pipa baja kaca, pipa baja kaca bocor.

1.4. Masalah kualitas konstruksi
Pembangunan pipa FRP langsung mengaruhi umur layanan. Kualitas konstruksi utamane diwujudake amarga ambane sing dikubur ora ana ing rancangane, casing pelindung ora dipakai ing dalan gedhe, saluran got, lan liya-liyane, lan pusat, kursi dorong, dhukungan tetep, pengurangan tenaga kerja lan bahan, lsp. ora ditambahake ing casing sesuai karo spesifikasi. Alesan kanggo bocor pipo FRP.

1.5 Faktor eksternal
Pipa injeksi banyu FRP ngliwati area sing jembar, umume ana ing cedhak lahan pertanian utawa saluran pembuangan. Pos mlebu wis dicolong suwene umur jasa. Kutha desa lan desa nggunakake mekanisasi kanggo nindakake prasarana konservasi banyu saben taun, nyebabake karusakan pipa lan kebocoran.


Wektu kiriman: Aug-12-2021