Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Warta

  • Teknologi nduwurke tumpukan kaca-2

    1. Kesalahan operasi Tekanan injeksi banyu dhuwur lan pengaruhe gedhe, lan pipa baja kaca ora kena pengaruh beban. Sawise digunakake, operator kanthi keliru ngowahi proses lan nahan tekanan, lan operasi kasebut ora seimbang, sing bakal nyebabake bocor ...
    Waca liyane
  • Teknologi gulungan kaca fiberglass-1

    Proses lilitan filamen minangka salah sawijining proses manufaktur komposit matriks resin. Ana telung wujud utama nduwurke tumpukan, gelangan gelung, lilitan pesawat lan belitan spiral. Telung cara kasebut duwe ciri khas dhewe, lan metode nduwurke tumpukan udan paling akeh digunakake amarga rel ...
    Waca liyane
  • Karakteristik korosi ion klorida kaya ing ngisor iki

    1. Efek korosi logam klorida kabukten ing rong aspek: siji yaiku nyuda kemungkinan nggawe film pasif ing permukaan material utawa nyepetake perusakan film pasifasi, saéngga bisa ngasilake korosi lokal; ing sisih liyane, nyuda solubi ...
    Waca liyane