Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Flange Looper

  • Looper flange

    Flange Looper

    Jinis fittings pipa FRP kalebu flensa FRP, sikut FRP, tees FRP, salib FRP, reducer FRP (kepala FRP) lan fittings pipa FRP liyane utawa pipa komposit FRP sing cocog karo pipa komposit FRP.