Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Flange Looper

Katrangan singkat:

Jinis fittings pipa FRP kalebu flensa FRP, sikut FRP, tees FRP, salib FRP, reducer FRP (kepala FRP) lan fittings pipa FRP liyane utawa pipa komposit FRP sing cocog karo pipa komposit FRP.


Detail Produk

Tag Produk

Fittings pipa FRP

Jinis fittings pipa FRP kalebu flensa FRP, sikut FRP, tees FRP, salib FRP, reducer FRP (kepala FRP) lan fittings pipa FRP liyane utawa pipa komposit FRP sing cocog karo pipa komposit FRP.

Fitur

Ringan lan kekuatan dhuwur: Kapadhetan material produk FRP biasane 1,8 ~ 2.1g / timun, yaiku udakara 1/4 ~ 1/5 saka waja. Kekuwatan tarik gelang ≥300MPa, sing luwih dhuwur tinimbang baja.
Ketahanan kimia lan umur kerja sing dawa: FRP nduweni ketahanan korosi kimia sing apik. Ing media korosif, FRP nuduhake keunggulan sing ora ana tandhingane karo bahan liyane. Bahan matrik sing beda bisa tahan karo macem-macem asam, alkali, uyah lan pelarut organik. .

Desain sing kuwat: FRP bisa nyetel sifat fisik lan kimia produk kanthi ngganti kombinasi bahan baku, kekandelan lapisan lapisan njero, lapisan struktural, lapisan anti-penuaan njaba lan proses pembentukan kanggo nyetel fisik lan kimia sifat produk kanggo nyukupi kabutuhan media lan kahanan kerja sing beda-beda, Kanggo nggayuh optimalisasi ing kabeh aspek.

Siku kaca kanthi mekanis tatu kanthi sikut plastik, tisu, flensa lan perlengkapan pipa liyane. Fittings pipa sing diasilake kanthi proses nduwur kawat vertikal bisa nahan kekuwatan eksternal sing luwih gedhe. Cara produksi fittings pipa baja kaca beda, lan metode produksi fittings pipa baja kaca bisa dipilih miturut jinis lan spesifikasi fittings pipa sing dibutuhake. Fittings pipa baja kaca duwe sifat fisik sing apik banget. Kita nggunakake metode apa wae kanggo ngasilake produksi, sing gampang banget lan cepet. Fittings pipa baja kaca biasane dibagi dadi rong kategori, yaiku jinis kontak basah lan form press garing. Contone, miturut karakteristik proses, ana cetakan lay-up tangan, cetakan laminasi, metode RTM, metode ekstrusi, cetakan kompresi, cetakan belitan lan liya-liyane. Lay-up tangan uga kalebu metode lay-up tangan, metode press press, cara semprotan, pasta-metodhe tekanan rendah lan metode lay-up tangan tanpa jamur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan