Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Tangki panyimpenan banyu ultrapure FRP

  • FRP ultrapure water storage tank

    Tangki panyimpenan banyu ultrapure FRP

    Tangki banyu sing nutupi nitrogen FRP umume digunakake ing sistem banyu sing murni. Umume, nalika tank banyu buffer kudu dipasang sawise amben campuran utawa peralatan elektro-deionisasi EDI, tank banyu sing ditutup kanthi nitrogen asring disenengi dadi tank buffer ing wektu iki.