Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Tangki panyimpenan banyu ultrapure FRP

Katrangan singkat:

Tangki banyu sing nutupi nitrogen FRP umume digunakake ing sistem banyu sing murni. Umume, nalika tank banyu buffer kudu dipasang sawise amben campuran utawa peralatan elektro-deionisasi EDI, tank banyu sing ditutup kanthi nitrogen asring disenengi dadi tank buffer ing wektu iki.


Detail Produk

Tag Produk

Acara aplikasi produk tangki banyu sing disegel nitrogen FRP:

Tangki banyu sing nutupi nitrogen FRP umume digunakake ing sistem banyu sing murni. Umume, nalika tank banyu buffer kudu dipasang sawise amben campuran utawa peralatan elektro-deionisasi EDI, tank banyu sing ditutup kanthi nitrogen asring disenengi dadi tank buffer ing wektu iki.

FRP ultrapure water storage tank (34

Kepiye banyu ultrapure reget ing udhara: Kaya sing wis dingerteni, hawa ngemot karbon dioksida, bakteri, bledug lan kotoran liyane. Banyu ultrapure minangka pelarut murni lan nduweni kemampuan kuwat ngatasi kekotoran kasebut. Mula, yen banyu ultrapure bisa kontak karo udara, mula resistensi bisa mudhun. Praktek wis mbuktekake manawa kualitas banyu banyu ultrapure ing ndhuwur 15MΩ.cm bakal mudhun dadi 3-4MΩ.cm sawise kapapar udakara 1 menit, lan bakal mudhun udakara 2MΩ.cm sawise 3 menit.

Mula, kudu nyuda kasempatan banyu ultrapure sing kena hawa. Cara umum kanggo nyegah kontainer banyu ultrapure ora tercemar dening udara:
Cara ngisi nitrogen: Isi lumah banyu ing tank banyu karo nitrogen kanggo njaga tekanan positif sing tepat ing tank lan nyegah swasana ngubungi permukaan banyu ing tank.
Cara tas film: film kaya tas dipasang ing tangki banyu kanggo nutupi lumahing banyu, lan tas film munggah lan mudhun karo level banyu kanggo nyuda area kontak ing antarane permukaan banyu lan udara.
Metode atap ngambang: bahan ringan kanthi kapadhetan luwih entheng tinimbang banyu digunakake kanggo nggawe atap ngambang kanthi bentuk piring ing tangki banyu kanggo ngambang ing permukaan banyu, lan bahan elastis ringan (kayata spons, plastik busa, lsp) digunakake kanggo nutupi atap ngambang lan tank. Reresik, atap sing ngambang munggah lan tiba ing ndhuwur banyu. Mula nyuda kasempatan kontak udara karo permukaan banyu. Ing telung cara ing ndhuwur, umume nutup tangki banyu nganggo nitrogen, sing gampang diimplementasikake lan menehi efek sing apik.

FRP ultrapure water storage tank

Tangki banyu sing nutupi nitrogen FRP kasusun saka telung bagean:

Sumber nitrogen: biasane bisa milih silinder nitrogen tekanan tinggi sing resik, generator nitrogen, nitrogen kompresi bersih sing ana ing pabrik
Tangki banyu udara: Tangki banyu sing murni kudu ditutup kanthi lengkap supaya nitrogen bocor, lan supaya hawa ora mlebu ing tank kanggo ngregeti banyu sing murni murni.
Sistem kontrol: kapan nitrogen bakal dikenani biaya? Pira regane? Yen tank banyu wis kebak, peralatan ing ngarep kudu mandheg banyu. Sawise tingkat banyu ing tank banyu ora cukup, sistem perawatan kudu dipateni lan dilindhungi nganti level banyu normal. Kabeh mau mbutuhake serangkaian prosedur kanthi otomatis kanggo mengkoordinasi lan ngontrol supaya banyu ultrapure ora bakal tercemar swasana.

Tujuan fumigasi tangki banyu murni FRP, tangki banyu konsentrat FRP RO lan tangki banyu sing disegel nitrogen: Degrease tank banyu FRP kanggo nyepetake penghapusan residu TOC sajrone produksi.
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. Tangki banyu sing disegel nitrogen, tangki banyu mentah, lan tank banyu RO umume digunakake ing sistem banyu sing murni. Umume digunakake ing kasur campuran utawa peralatan elektro-deionisasi EDI nalika tangki banyu buffer kudu disiyapake. Ing wektu iki, luwih disenengi Coba gunakake tangki banyu sing ditutup kanthi nitrogen minangka tank buffer. Lapisan tangki banyu sing ditutup kanthi nitrogen sing diproduksi dening perusahaan kami digawe saka resin kemurnian tinggi Dow Chemical 470 kanthi cetakan injeksi siji-tembakan, lan serat kaca non-alkali digunakake kanggo gulungan mekanik sing dikontrol komputer kanthi multi-point.

Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. wis ngasilake peralatan panyimpenan utama sing bisa digunakake ing banyu sing direklamasi, banyu murni, banyu ultra-murni, banyu limbah, lan got liwat eksperimen terus lan siswa lulusan-FRP / FRP banyu ultra-murni Tangki / tank panyimpenan, tank banyu tinutup nitrogen, tank banyu RO, tank banyu ultrafiltrasi. Miturut syarat pelanggan, kita bisa ngatur wadhah sing cocog karo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan