Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipa FRP telung lapis

  • FRP three-layer pipeline

    Pipa FRP telung lapis

    Lapisan kasebut nggawe resistensi korosi sing apik banget, tahan suhu dhuwur, lan resistensi erosi. Lapisan tengah nganggo serat kaca bunder-bunder kanggo nggulung lan tahan tekanan.