Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Tangki panyimpenan FRP

  • FRP Acid and alkali storage tank

    Tangki panyimpenan asam lan alkali FRP

    Tangki panyimpenan FRP minangka salah sawijining produk FRP, sing umume minangka bahan gabungan anyar sing digawe saka serat kaca berliku minangka agen penguat lan resin minangka pengikat liwat mesin sing dikontrol mikrokomputer. Tangki panyimpenan FRP tahan korosi
  • FRP Food storage tank

    Tangki panyimpenan panganan FRP

    Utamane ana telung jinis media korosif ing industri fermentasi: siji yaiku korosi produke utawa penengah ing proses produksi lan produk kasebut, kayata: asam sitrat, asam asetat, uyah ing kecap, lsp.
  • FRP ultrapure water storage tank

    Tangki panyimpenan banyu ultrapure FRP

    Tangki banyu sing nutupi nitrogen FRP umume digunakake ing sistem banyu sing murni. Umume, nalika tank banyu buffer kudu dipasang sawise amben campuran utawa peralatan elektro-deionisasi EDI, tank banyu sing ditutup kanthi nitrogen asring disenengi dadi tank buffer ing wektu iki.