Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipa Pasir FRP

  • FRP Sand pipe

    Pipa Pasir FRP

    Pipa pasir FRP minangka jinis bahan komposit anyar sing digawe saka resin minangka bahan matriks, serat kaca lan produke minangka bahan penguat, lan pasir kuarsa minangka bahan pengisi.