Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipa FRP

  • FRP three-layer pipeline

    Pipa FRP telung lapis

    Lapisan kasebut nggawe resistensi korosi sing apik banget, tahan suhu dhuwur, lan resistensi erosi. Lapisan tengah nganggo serat kaca bunder-bunder kanggo nggulung lan tahan tekanan.
  • FPP Desulfurization pipeline

    Pipo Desulfurisasi FPP

    Pipa semprotan plastik plastik bertulang serat-pipa semprotan bubur plastik FRP sing digunakake ing desulfurisasi gas flue basah lan peralatan pembersih gas kabut asam lan peralatan pemurnian, sing umume diproduksi ing bagean lan bagean supaya gampang transportasi ing proses manufaktur.
  • FRP double-layer pipe

    Pipa lapisan ganda FRP

    Pipa FRP tahan api (tahan geni) sing diproduksi dening Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. akeh digunakake ing bidang industri kimia, tenaga batubara, minyak bumi, ngilangi debu elektrostatik, lsp.
  • FRP spray pipe fittings

    Fittings pipa semprotan FRP

    Pipa semprotan plastik plastik bertulang serat-pipa semprotan bubur plastik FRP sing digunakake ing desulfurisasi gas flue basah lan peralatan pembersih gas kabut asam lan peralatan pemurnian, sing umume diproduksi ing bagean lan bagean supaya gampang transportasi ing proses manufaktur.
  • FRP Anti-static pipeline

    Pipa FRP anti-statis

    Amarga listrik statis bisa digawe ing peralatan kasebut, supaya bisa ngilangi fenomena listrik statis ing peralatan kasebut, tembok njero peralatan kasebut dibutuhake kanggo konduktor konduktif. Mula: konduktor sing digawe saka FRP konduktif ditegesi FRP anti-statis.
  • FRP Sand pipe

    Pipa Pasir FRP

    Pipa pasir FRP minangka jinis bahan komposit anyar sing digawe saka resin minangka bahan matriks, serat kaca lan produke minangka bahan penguat, lan pasir kuarsa minangka bahan pengisi.
  • FRP pipe

    Pipa FRP

    Pipa FRP minangka jinis pipa non-logam kanthi bobot entheng, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi. Iki minangka serat kaca kanthi gravitasi spesifik basa resin yaiku lapisan tatu kanthi lapisan ing cetakan inti sing muter miturut syarat proses.