Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipa FRP

Katrangan singkat:

Pipa FRP minangka jinis pipa non-logam kanthi bobot entheng, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi. Iki minangka serat kaca kanthi gravitasi spesifik basa resin yaiku lapisan tatu kanthi lapisan ing cetakan inti sing muter miturut syarat proses.


Detail Produk

Tag Produk

Pipa FRP minangka jinis pipa non-logam kanthi bobot entheng, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi. Iki minangka serat kaca kanthi gravitasi spesifik basa resin yaiku lapisan tatu kanthi lapisan ing cetakan inti sing muter miturut syarat proses. Struktur tembok tabung cukup lan maju, sing bisa menehi peran lengkap babagan materi kasebut. Ing premis ketemu kekuatan panggunaan, bisa nambah kaku lan njamin stabilitas lan keandalan produk. Pipa FRP digunakake ing industri minyak bumi, kimia lan got. Produksi pipa Hebei Zhaofeng FRP berkembang kanthi cepet, cacahe saya mundhak taun-taun, lan ruang lingkup aplikasi lan departemen saya akeh.
Pipa FRP digawe saka resin (resin tingkat panganan digunakake kanggo ngeterake banyu ngombe), serat kaca, lan pasir kuarsa minangka bahan baku, lan digawe kanthi proses khusus.

FRP pipe (4) FRP pipe (5) FRP pipe (2)

isi

1 Klasifikasi pipa
2 Fitur struktural
3 karakteristik pipa
4 bahan baku lan tambahan
5 Kisaran aplikasi
(1) Klasifikasi pipa FRP

9 klasifikasi pipa FRP sing umum digunakake:

(1) Pipa desulfurisasi FRP
(2) pipa pasir FRP
(3) pipo tekanan FRP
(4) Tabung proteksi kabel FRP
(5) pipa banyu FRP
(6) Pipa jampel FRP
(7) Saluran ventilasi FRP
(8) Pipa limbah FRP
(9) FRP pipa jacking
(10) FRP tabung konduktif statis

Karakteristik struktural pipa FRP

Tahan korosi banget
Ora ana perlindungan anti-korosi katodik lan langkah anti-korosi liyane sing ora bakal nyebabake polusi sekunder ing banyu lan media liyane. Produk kasebut nduweni umur layanan sing dawa.
Bobot pipa mung 1/4 pipa besi mulur kanthi spesifikasi lan dawa sing padha, lan 1/10 pipa semen. Trep kanggo transportasi, mbukak lan mbongkar, lan gampang dipasang.
Ngurangi sambungan pipa, nyepetake kacepetan instalasi, lan ningkatake kualitas kabeh pipa.
Ngurangi resistensi aliran, nambah tingkat aliran, lan nyuda konsumsi energi. Nggunakake pipa diameter luwih cilik kanggo ngeterake cairan kanthi laju aliran sing padha bisa nambah tingkat aliran udakara 10% dibandhingake karo pipa baja kanthi spesifikasi sing padha; ora skala lan ora nyuda tingkat aliran sawise panggunaan jangka panjang. Perlindhungan kabel ing lingkungan gangguan lan korosi abot duwe efek sing apik.

Karakteristik pipa pipa FRP

(1) resistensi korosi: bahan kimia sing ora aktif, resistansi korosi sing apik banget, lan pipa tahan korosi sing beda bisa dipilih miturut medium sing dikirimake.
(2) Kekuwatan mekanik sing dhuwur: resistensi tekanan banyu, resistensi tekanan eksternal lan resistensi dampak kabeh apik, lan pipa lan perlengkapan bisa dirancang lan diproduksi miturut tekanan sing dibutuhake.
(3) Adaptasi suhu sing kuwat: Kisaran suhu operasi: luwih saka -70 derajat Celcius lan kurang saka 250 derajat Celcius, pipa kasebut ora bakal retak ing media beku.
(4) resistensi cairan sithik: tembok njero pipa alus, koefisien kasar 0,0084, lan diameter pipa bisa dikurangi kanthi tingkat aliran sing padha.
(5) Ringan lan umur kerja dawa: bobot entheng, transportasi sing gampang, biaya konstruksi sithik, ora ana perawatan, lan umur kerja luwih saka 50 taun.
(6) Jaga kualitas banyu: ora beracun, ngeterake banyu ngombe, lan njaga kualitas banyu lan sanitasi jangka panjang.

Bahan baku lan tambahan kanggo pipa FRP

Resin, tikar serat kaca, serat kaca, lsp.

Lingkup aplikasi pipa FRP

1. Pipa pengantar medium kimia
2. Macem-macem aula kerajinan (kerajinan kimia, kerajinan kertas, kerajinan perawatan limbah, kerajinan desalinasi banyu laut, kerajinan pangolahan panganan lan minuman, kerajinan medis, lsp)
3. Tekanan pipa banyu stasiun tenaga listrik cilik ing lemah, sirkulasi pipa banyu pembangkit listrik
4. Ngumpulake limbah lan pipa transportasi
5. Ngombe pipa batang transportasi banyu lan pipa distribusi banyu
6. Pipa injeksi banyu oilfield lan pipa pangiriman minyak mentah
7. Pipa transmisi energi panas, pipa transmisi banyu laut
8. Pipa irigasi mesin pertanian
9. Tabung vakum, tabung tekanan eksternal lan tabung siphon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan