Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Fittings pipa FRP

  • Flange connection

    Sambungan flange

    Fittings pipa FRP nduweni sifat fisik sing apik, gravitasi spesifik pipa FRP yaiku 1.8-2.1, kekuatan dhuwur, bobote pipa FRP entheng, lan sifat fisik lan mekanik banget. Kajaba iku, koefisien ekspansi pipa FRP kira-kira padha karo baja, lan konduktivitas termal kurang. Isolator termal lan listrik sing apik.
  • Looper flange

    Flange Looper

    Jinis fittings pipa FRP kalebu flensa FRP, sikut FRP, tees FRP, salib FRP, reducer FRP (kepala FRP) lan fittings pipa FRP liyane utawa pipa komposit FRP sing cocog karo pipa komposit FRP.
  • FRP Flange tee

    FRP Flange tee

    Tisu FRP dibentuk kanthi "puteran tangan sing nduwurke tumpukan +", lan teor FRP sing dibentuk dening FRP "tatu + layup tangan" dibentuk sacara integral ing cetakan kasebut.
  • FRP pipe fittings FRP Flange

    FRP pipa FRP Flange

    Flensa integral umume flensa datar kanthi kekandelan tembok sing padha. Kauntungan saka struktur iki yaiku cincin flensa lan silinder kanthi integral, lan serat kaca lan kain kaca terus-terusan, sing bisa menehi kekuatan penuh lan karakteristik FRP sing gampang dibentuk.