Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Tangki panyimpenan panganan FRP

  • FRP Food storage tank

    Tangki panyimpenan panganan FRP

    Utamane ana telung jinis media korosif ing industri fermentasi: siji yaiku korosi produke utawa penengah ing proses produksi lan produk kasebut, kayata: asam sitrat, asam asetat, uyah ing kecap, lsp.