Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Tangki panyimpenan panganan FRP

Katrangan singkat:

Utamane ana telung jinis media korosif ing industri fermentasi: siji yaiku korosi produke utawa penengah ing proses produksi lan produk kasebut, kayata: asam sitrat, asam asetat, uyah ing kecap, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

1. Persyaratan kinerja peralatan fermentasi

pengawet
Utamane ana telung jinis media korosif ing industri fermentasi: siji yaiku korosi produke utawa penengah ing proses produksi lan produk kasebut, kayata: asam sitrat, asam asetat, uyah ing kecap, lsp; liyane perlu ing proses Maneka warna bahan tambahan lan produk reresik lan sterilisasi, kayata: macem-macem garam, uyah anorganik (asam hidroklorat, asam sulfat, asam sulfat, lsp), alkali (natrium hidroksida, amonia); katelu yaiku campuran saka rong sing kasebut ing ndhuwur, lan kudu sampah lingkungan, sampah sampah, lan liya-liyane.

Bahan kasebut ora beracun lan bisa ngubungi panganan
Peralatan fermentasi kudu nyukupi sarat higienis panganan.
Kondusif kanggo nyegah lan ngontrol bakteri polusi
Bakteri utawa bakteriofag sing kontaminasi ing proses fermentasi minangka mungsuh industri fermentasi. Infeksi ora mung ngalangi tuwuhing galur produksi lan sintesis produk, ngganggu produksi lan urutan manajemen normal, nanging uga mengaruhi kualitas produk proses sabanjure, lan nyebabake banget kegagalan. Tangki, lebokake cairan fermentasi menyang saluran pembuangan, nyebabake produksi saya gedhe. Mula, peralatan kasebut kudu ora ana dalane mati, ora ana bocor, lan bahane bebas kotoran, lan ora gampang ngasilake utawa njaga bakteri ala.
Duwe kekuwatan lan kekuwatan tartamtu. Ing industri fermentasi, saliyane tank panyimpenan kanggo produk rampung lan bahan baku lan tambahan, sawetara peralatan nduweni syarat kanggo suhu, tekanan, lan agitator, kayata macem-macem tank fermentasi, tank netralisasi ing industri glutamat monosodium, kolom ijol ion, lan konsentrasi vakum kanggo produksi asam sitrat. Kaleng lan sapanunggalane. Mula, ana sarat kekuwatan lan kekuwatan tartamtu kanggo bahan peralatan pabrikan.

FRP Food storage tank (3)

2. Status material peralatan fermentasi sing ana

Saiki, umume peralatan sing digunakake ing industri fermentasi kira-kira dipérang dadi telung jinis bahan. Kategori kaping pisanan yaiku komposit baja karbon, sing dilapisi karet, plastik kaca serat, stainless steel, plastik lan ubin keramik sing tahan asam, lsp; kategori nomer loro yaiku stainless steel integral; kategori kaping telu yaiku plastik integral (PVC, PP, lsp.) komposit baja karbon lan peralatan plastik, biayane moderat, lan umume bisa memenuhi persyaratan resistansi korosi umum, nanging kinerja bahan lapisan peralatan komposit baja karbon yaiku beda banget karo baja karbon, sing ndadekake akeh konstruksi lan pangopènan, lan lapisan kasebut gampang dicopot, nyebabake korosi peralatan lan polusi kanggo media internal. Kajaba iku, biaya pangopènan saya mundhak lan umur layanan saya disuda. Kajaba iku, sawise lapisan tahan korosi saka wadhah nembus, cangkang baja karbon bakal karat banget, lan uga kabeh peralatan bakal dibasmi. Kanggo tank tekanan, bisa uga kacilakan serius kayata bledosan. Peralatan plastik nduweni resistensi korosi sing apik banget lan bisa digunakake ing macem-macem media. Nanging peralatan plastik umume plastik rekayasa termoplastik, suhu panggunaan ora dhuwur (kayata PVC, umure kurang saka 70 ℃), utawa rapuh ing suhu sithik, gampang retak (kayata PP, lsp), kurang sithik, gampang tuwa , dadi aplikasi diwatesi. Peralatan stainless steel umume duwe resistensi korosi sakabèhé, pangolahan lan pangopènan sing trep, kekuatan dhuwur, lan resistensi suhu sing apik. Iki asring digunakake ing sawetara peralatan kritis kanthi kahanan sing luwih nuntut. Nanging, ing panggunaan nyata, uga ana sawetara masalah, kayata kontaminasi korosi lan bakteri. Yen solusine ora apik, ora mung ora bakal bisa menehi kaluwihane, nanging bisa uga nyebabake kapitunan sing luwih gedhe.

FRP Food storage tank (4)

Katelu, ciri khas peralatan FRP

Nyukupi sarat kebersihan panganan. Apa bisa nyukupi persyaratan kebersihan panganan minangka syarat peralatan fermentasi sing paling penting. Apa produk FRP bisa nyukupi persyaratan kebersihan, kunci pilihan resin lapisan yaiku resin tingkat panganan.
Ringan lan kekuatan dhuwur. Gravitasi spesifik FRP mung 1,4-2,0, dene kekuatan FRP sing lara serat bisa nganti 300-500Mpa, sing ngluwihi kekuatan utama baja biasa, lan duwe kaluwihan transportasi, instalasi lan pangopènan sing trep.

Resistansi korosi sing apik banget. Salah sawijining ciri utama FRP yaiku resistensi korosi sing apik. Liwat pilihan jinis lan bahan resin lan proses cetakan sing cocog, produk FRP sing tahan karo macem-macem asam, alkali, uyah lan pelarut organik bisa diproduksi.
Kinerja permukaan sing apik lan kinerja reresik lan sterilisasi sing gampang. Amarga plastik sing diperkuat serat kaca digawe integral, mula ora ana sendhi, lan tembok njero alus. Nalika kontak karo media kimia, ana sawetara produk korosi lan skala skala ing permukaan, lan ora ana bakteri lan mikroorganisme. Mula, iku ora bisa ngrusak medium lan gampang diresiki. Sawise pengawasan khusus dening departemen manajemen panganan lan obat-obatan, FRP wis nyukupi persyaratan industri pembuatan bir lan obat-obatan.

Designability apik. FRP minangka bahan komposit sing bisa ngganti jinis, rasio jumlah, lan susunan bahan penguat kanggo memenuhi syarat kinerja sing beda.
Teknologi konstruksi sing apik. Resin lan bahan penguat sing ora bisa diatasi duwe kemampuan kanggo ngowahi bentuk, saengga bisa diproses kanthi gampang dadi bentuk sing dipengini kanthi cara cetakan lan cetakan sing beda.
Biaya lan operasi kurang. Rega plastik tulangan serat kaca luwih dhuwur amarga bahan baku sing digunakake. Umume, rega peralatan FRP luwih dhuwur tinimbang peralatan baja karbon lan sawetara peralatan plastik, nanging luwih murah tinimbang baja tahan karat lan sawetara peralatan logam non-ferrous liyane. Nanging, amarga ana bobot bobot entheng, resistansi korosi sing apik, lan umur dawa layanan FRP, mula kurang, instalasi, panggunaan lan biaya komprehensif kurang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan