Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

FRP Flange

  • FRP pipe fittings FRP Flange

    FRP pipa FRP Flange

    Flensa integral umume flensa datar kanthi kekandelan tembok sing padha. Kauntungan saka struktur iki yaiku cincin flensa lan silinder kanthi integral, lan serat kaca lan kain kaca terus-terusan, sing bisa menehi kekuatan penuh lan karakteristik FRP sing gampang dibentuk.