Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

FRP Flange tee

  • FRP Flange tee

    FRP Flange tee

    Tisu FRP dibentuk kanthi "puteran tangan sing nduwurke tumpukan +", lan teor FRP sing dibentuk dening FRP "tatu + layup tangan" dibentuk sacara integral ing cetakan kasebut.