Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

FRP Flange tee

Katrangan singkat:

Tisu FRP dibentuk kanthi "puteran tangan sing nduwurke tumpukan +", lan teor FRP sing dibentuk dening FRP "tatu + layup tangan" dibentuk sacara integral ing cetakan kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Proses Nggawe Tee FRP

Tisu FRP dibentuk kanthi "layup tangan sing nduwurke tumpukan +", lan tee FRP sing digawe dening FRP "layup tatu + tangan" dibentuk sacara integral ing cetakan kasebut. Cetakan logam utawa FRP sing ana ing ngisor DN3000 digunakake kanggo teor FRP. Bahan baku FRP integral digawe dening lapisan manual. Tee FRP bisa nyetel sifat fisik lan kimia produk kanthi ngganti kombinasi bahan baku, struktur kekandelan lapisan lapisan njero, lapisan struktural, lapisan anti-penuaan njaba, lan proses cetakan kanggo adaptasi karo kabutuhan media lan kahanan kerja sing beda. Optimisasi aspek.
Spesifikasi lan model: ana DN50 ~ DN3000 macem-macem jinis diameter padha, nyuda tee, lan ukuran kepala.
Tee FRP uga bisa ngasilake flange FRP kanthi macem-macem spesifikasi, macem-macem wujud lan macem-macem tujuan miturut kebutuhan pelanggan.

Fitur

Penampilan sing apik lan unik, kekuatan dhuwur, bobot entheng, umur kerja sing dawa, tahan karat sing kuat, anti-fouling lan resistensi ngengat, biaya transportasi lan instalasi sing murah, resistensi gesekan sing kurang, kapasitas transportasi sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, adaptasi sing kuat, biaya perawatan sing murah , Umur proyek sing dawa, aman lan andal, lsp.

Prakara sing kudu digatekake

Tee FRP mung bisa digunakake ing kahanan desain, lan medium sing digunakake ora bisa diowahi miturut kekarepan;
Aja kontak karo obyek sing landhep lan angel;
Yen karusakan ditemokake, ndandani wektu;
Lilin lan polesan kanthi jadwal, oles cet, tetep ayu lan awet

Lamaran

Miturut ciri fungsional FRP tees, fittings pipa FRP bisa digunakake ing petroleum, kimia, energi, elektronik, metalurgi, konstruksi kota, panganan, kertas, perlindungan lingkungan lan industri liyane. Sawise desain khusus, kabeh bisa memenuhi macem-macem pelanggan lan kahanan kerja sing beda. Kabutuhan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan