Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipa lapisan ganda FRP

  • FRP double-layer pipe

    Pipa lapisan ganda FRP

    Pipa FRP tahan api (tahan geni) sing diproduksi dening Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. akeh digunakake ing bidang industri kimia, tenaga batubara, minyak bumi, ngilangi debu elektrostatik, lsp.