Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipa lapisan ganda FRP

Katrangan singkat:

Pipa FRP tahan api (tahan geni) sing diproduksi dening Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. akeh digunakake ing bidang industri kimia, tenaga batubara, minyak bumi, ngilangi debu elektrostatik, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Pipa FRP tahan api (tahan geni) sing diprodhuksi dening Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. akeh digunakake ing bidang industri kimia, tenaga batubara, minyak bumi, ngilangi debu elektrostatik, lsp. Tahan api (geni -resistan) Pipa FRP bisa milih resin dhasar sing beda-beda minangka lapisan miturut kebutuhan pelanggan Lapisan kasebut nggawe resistensi korosi sing apik banget, resistensi suhu dhuwur, lan resistensi erosi. Lapisan tengah nganggo serat kaca bunder-bunder kanggo nggulung lan tahan tekanan.

Uga bisa nggunakake paten independen Hebei Zhaofeng kanggo nindakake perawatan anti-statis (konduktif) ing lapisan tengah supaya pipa duwe level kemampuan anti-statis tartamtu. Lapisan njaba digawe saka resin tahan api lan tahan api kanggo pambangunan jas gel, sing nduweni peran tahan api lan tahan api. Sampeyan uga bisa nambah agen anti-ultraviolet, agen anti-tuwa, bubuk tahan aus (CSI) lan aditif liyane kanggo nggayuh kinerja khusus sing dibutuhake pelanggan.

Kajaba iku, pipa FRP sing diproduksi kanthi metode kasebut ing ndhuwur gampang dipasang lan mesthekake manawa peralatan kasebut nduweni kapabilitas sing kasebut ing ndhuwur. Adhedhasar plastisitas FRP sing fleksibel, kita bisa ngasilake macem-macem produk bentuk khusus. Yaiku: pipa, alat pipa, piring buta, flensa, tees, salib, flensa longgar, lingkaran, kothak, poligon, lan liya-liyane, kabeh bisa diproduksi miturut gambar!

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan