Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipa FRP anti-statis

  • FRP Anti-static pipeline

    Pipa FRP anti-statis

    Amarga listrik statis bisa digawe ing peralatan kasebut, supaya bisa ngilangi fenomena listrik statis ing peralatan kasebut, tembok njero peralatan kasebut dibutuhake kanggo konduktor konduktif. Mula: konduktor sing digawe saka FRP konduktif ditegesi FRP anti-statis.