Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Tangki panyimpenan asam lan alkali FRP

  • FRP Acid and alkali storage tank

    Tangki panyimpenan asam lan alkali FRP

    Tangki panyimpenan FRP minangka salah sawijining produk FRP, sing umume minangka bahan gabungan anyar sing digawe saka serat kaca berliku minangka agen penguat lan resin minangka pengikat liwat mesin sing dikontrol mikrokomputer. Tangki panyimpenan FRP tahan korosi