Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipo Desulfurisasi FPP

  • FPP Desulfurization pipeline

    Pipo Desulfurisasi FPP

    Pipa semprotan plastik plastik bertulang serat-pipa semprotan bubur plastik FRP sing digunakake ing desulfurisasi gas flue basah lan peralatan pembersih gas kabut asam lan peralatan pemurnian, sing umume diproduksi ing bagean lan bagean supaya gampang transportasi ing proses manufaktur.