Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Pipo Desulfurisasi FPP

Katrangan singkat:

Pipa semprotan plastik plastik bertulang serat-pipa semprotan bubur plastik FRP sing digunakake ing desulfurisasi gas flue basah lan peralatan pembersih gas kabut asam lan peralatan pemurnian, sing umume diproduksi ing bagean lan bagean supaya gampang transportasi ing proses manufaktur.


Detail Produk

Tag Produk

Fittings pipa semprotan FRP

1. Pipa semprotan plastik plastik bertulang fittings-pipa semprotan bubur bubur plastik digunakake ing desulfurisasi gas flue basah lan peralatan pembersih gas kabut asam lan peralatan pemurnian, sing biasane diproduksi ing bagean lan bagean supaya gampang transportasi ing proses manufaktur. Proses nduwurke tumpukan lan ikatan digunakake kanggo nyambungake saben bagean nalika wis diinstal ing situs. Saiki, hubungan antara nozel bubur lan pipa semprotan FRP biasane diganti saka sambungan flange sadurunge menyang proses ikatan sing dibungkus. Proses iketan berkelok-kelok duwe kaluwihan saka kekuatan sambungan sing dhuwur, ora gampang bocor, proses sederhana, konstruksi sing trep, lan biaya murah.

2. Ukuran spesifik tikar permukaan serat kaca bisa ditemtokake miturut tekanan lan diameter sejatine. Amarga plastik sing diperkuat serat kaca duwe tingkat ekspansi termal sing dhuwur, mula dibutuhake kanggo ngukur, ngethok, nglumpuk lan obligasi kanthi suhu lingkungan sing padha sajrone konstruksi. Sampeyan kudu nyiyapake sadurunge bahan penguat serat kaca sing dibutuhake, lesung resin, resin sheet, resin permukaan lan Agen kontak.

3. FRP pipa semprotan-struktur lapisan nduwurke tumpukan Struktur lumahing njaba bagean sing nduwurke tumpukan kudu konsisten karo permukaan njaba pipa kanggo mesthekake yen kinerja bagean nduwurke tumpukan konsisten karo kinerja pipa sakabehe. Kajaba iku, kanggo ngindhari bubur korosi ing pungkasan pipa, sendhi bokong kudu diisi karo semen resin, lan resin sing digunakake ing konfigurasi semen kudu padha karo resin pipa. Yen perlu, lilinake lapisan paling njaba kanggo nyegah hawa mlebu lan retak (retak).

dav

Struktur lapisan nduwurke tumpukan dipérang dadi telung bagean saka njaba lan njaba

A. Lapisan tahan aus: Bagean iki kalebu struktur paling njaba lapisan sing nduwurke tumpukan. Iki kasusun saka serat kaca sing dirasakake, resin, lan pangisi tahan tahan. Fungsi utama yaiku resistensi korosi lan resistensi nyandhang. Lapisan matrik serat kaca iki: resin: pengisi tahan aus: 1:57:38 (rasio massa), lan kekandelane udakara 0,5mm.
Lapisan anti korosi: Bagean iki kalebu lapisan kaya resin lan lapisan tengah. Iki kasusun saka serat kaca sing dirasakake lan resin kanggo mbentuk resistansi korosi lan ana ing sangisore lapisan tahan aus. Kandhungan resin saka lapisan kaya resin luwih saka 90%, lan kekandelane udakara 0,5 mm; isi resin saka lapisan penengah yaiku 70% nganti 80%, lan kekandelane udakara 2,0 mm.
B. Lapisan penguat: Bagian iki langsung tatu ing tembok pipa njaba, lan utamane dirancang kanggo nahan tekanan lan beban liyane. Kekandelane diwilang miturut kahanan momotan miturut formula (1). Lapisan wit iki
Kandhutan lemak yaiku 30% -40%, kasusun saka serat kaca, tikar serat dicincang lan resin. 3 Fittings pipa semprotan FRP-pamriksan lapisan sing nduwurke tumpukan Sawise rampung nduwurke tumpukan lan ikatan rampung, lapisan nduwurke tumpukan bakal diperiksa miturut sarat ing HG / T20696-1999 "Peraturan Desain Peralatan Bahan Baja Kaca", lan ora ana delaminasi, delaminasi, retak, penyu Cacat kayata retak, serat sing kapapar, bintik-bintik garing, inklusi, gelembung, bolongan cilik, lan tumor resin nduweni kualifikasi.

FPP Desulfurization pipeline (4)

Karakteristik produk pipa taburan FRP

1. Wis jampel listrik. Lapisan pipa semprotan digawe saka resin epoksi, yaiku resin termoset.
2. Stabilitas sing apik, ora ana reaksi kimia karo bahan kimia, tahan korosi sing apik.
3. Lapisan lumahing tabung nduweni adhesi sing kuat.
4. Kauntungan produk. Sistem semprotan ing menara kasebut nggunakake piranti distribusi cair gas semprotan bebas alangi, sing disusun ing sisih ndhuwur piring swirl kanthi struktur pipa semprotan kaliber gedhe. Karakteristik kasebut yaiku njamin distribusi cairan gas sing seragam, cakupan tirai banyu 360 derajat, lan ora ana pojok sing mati. , Gelar pambuka alat penyiram bisa diatur, sing ora mung njamin pasokan banyu sing dirancang, nanging uga nggampangake pangopènan lan reresik, lan ora duwe sarat sing ketat tumrap kualitas banyu. Cuci awu ketel, banyu ngumbah slag, produksi lan banyu limbah alkalin sing urip, lan banyu mbalek awu kabeh bisa mlebu desulfurisasi Sistem digunakake maneh kanggo nyuda biaya operasional, piranti pasokan banyu semprotan wis rusak, ora ngalangi, lan kerja lan pangopènan iku gampang.
5. Mekanik sing apik. Iki nduweni kekuatan sing padha karo baja, kohesi kuat lan struktur molekul kompak, mula sifat mekanik luwih dhuwur tinimbang resin termoset umum kayata resin PF lan poliester tak jenuh.
6. resistensi panas sing apik, umume 80 ~ 220 ℃. Varietas resin epoksi sing tahan panas bisa nganti 200 ℃.
7. Tingkat penyusutan nambani cilik, umume 1% nganti 2%. Iki minangka salah sawijining jinis sing kurang nyuda tingkat resin thermosetting, lan koefisien ekspansi linier uga sithik, umume 6 × 10-5 / ℃. Mula, volume kasebut ganti sithik sawise nambani.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan