Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Sambungan flange

  • Flange connection

    Sambungan flange

    Fittings pipa FRP nduweni sifat fisik sing apik, gravitasi spesifik pipa FRP yaiku 1.8-2.1, kekuatan dhuwur, bobote pipa FRP entheng, lan sifat fisik lan mekanik banget. Kajaba iku, koefisien ekspansi pipa FRP kira-kira padha karo baja, lan konduktivitas termal kurang. Isolator termal lan listrik sing apik.