Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Sambungan flange

Katrangan singkat:

Fittings pipa FRP nduweni sifat fisik sing apik, gravitasi spesifik pipa FRP yaiku 1.8-2.1, kekuatan dhuwur, bobote pipa FRP entheng, lan sifat fisik lan mekanik banget. Kajaba iku, koefisien ekspansi pipa FRP kira-kira padha karo baja, lan konduktivitas termal kurang. Isolator termal lan listrik sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan saka pipa FRP:

1. Nduweni sifat fisik sing apik lan minangka insulator termal lan listrik sing apik;
2. resistensi korosi kimia, umur layanan dawa, FRP njaga permukaan tabung anyar sing alus;
3. Biaya instalasi lan perawatan sing murah, sing bakal nyuda biaya instalasi lan perawatan;
4. Fleksibilitas desain sing apik lan periode modifikasi sing cendhak.

Kisaran aplikasi:

Teknik teknik banyu-rekayasa kota, teknik rekayasa, teknik banyu udan;
Tanduran listrik tenaga listrik sirkulasi, desulfurisasi pembangkit listrik;
Tabung proteksi kabel telekomunikasi;
Pipa injeksi banyu sumur minyak petrokimia, macem-macem proyek transportasi medium cairan korosif;
Konservasi pertanian, kehutanan lan banyu-pertanian, irigasi kehutanan lan konservasi banyu;
Bidang transportasi medium cairan liyane.

Karakteristik kinerja pipa FRP:

1. Perlengkapan pipa FRP nduweni sifat fisik sing apik, gravitasi spesifik pipa FRP yaiku 1.8-2.1, kekuatan dhuwur, bobot pipa FRP entheng, lan sifat fisik lan mekanik banget. Kajaba iku, koefisien ekspansi pipa FRP kira-kira padha karo baja, lan konduktivitas termal kurang. Isolator termal lan listrik sing apik.
2. Perlengkapan pipa baja kaca tahan karat kimia lan umure dawa, lan cocog kanggo ngirim macem-macem asam, alkali, uyah lan pelarut organik lan media liyane.
3. Sifat-sifat hidrolik pipa FRP sing apik banget, yaiku salah sawijining fitur penting pipa FRP. Karakteristik hidrolik sing apik tegese rontog sirah cair mung sithik, lan diameter pipa sing luwih cilik utawa pompa pangiriman daya luwih murah bisa dipilih, mula nyuda investasi awal teknik pipa, ngirit daya lan nyuda biaya operasional. Lumahing njero FRP cukup lancar. Umume, permukaan kasar bisa 0,008, sing meh bisa dianggep minangka "pipa lancar hidrolik". Sajrone operasi, lumahing pipa baja, pipa besi cor, pipa semen, lan liya-liyane asring ngalami korosi lokal lan dadi saya Kasar, dene plastik penguatan serat kaca mesthi njaga lumahing tabung anyar.
4. Biaya instalasi lan perawatan fittings pipa FRP murah. Umume, pipa FRP ora butuh perawatan anti-korosi khusus; lapisan insulasi bisa ditipis tanpa perawatan insulasi tambahan; pipa cukup entheng, tonase peralatan angkat mung sithik, lan konsumsi listrik sithik.
5. Fleksibilitas desain fittings pipa baja kaca gedhe, lan siklus modifikasi cekak. FRP digawe saka bahan bertulang serat sing diresiki nganggo matriks resin, lapisan tatu kanthi lapisan ing cetakan inti miturut kondisi proses tartamtu lan bisa diobati kanthi bener. Tembok tabung minangka struktur berlapis, sing bisa diganti kanthi ngganti sistem resin utawa nggunakake macem-macem bahan Penguatan digunakake kanggo nyetel macem-macem sifat fisik lan kimia pipa FRP kanggo adaptasi karo media lan kahanan kerja sing beda kanggo nggawe pipa FRP kanthi level tekanan sing beda utawa kanthi properti khusus. Periode modifikasi sing cendhak minangka fitur apik saka bahan komposit luka-luka, sing ora bisa dibandhingake karo pipa logam isotropik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan