Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Babagan Kita

Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!

Pegawe

Perusahaan iki nduwe 159 karyawan full-time lan 27 tenaga teknik lan tenaga teknis.

Sertifikat

Kita wis entuk sawetara sertifikat level AAA lan paten anyar nasional!

Bisnis

Bisnis perusahaan utamane kalebu: desain, produksi, instalasi lan adol peralatan FRP.

Sapa Kita?

Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. mapan ing No. 396, Chunfeng South Street, Distrik Jizhou, Kota Hengshui, Provinsi Hebei, China. Dumunung ing basis industri bahan komposit China. Bisnis perusahaan utamane kalebu: desain, produksi, instalasi lan adol peralatan FRP.

COMPANY07
COMPANY06

Babagan Kita

Perusahaan saiki duwe rong lini produksi kanggo pipa lan peralatan FRP, rong jalur produksi kanggo tangki panyimpenan FRP, uga ndhukung mesin uji hidrolik lan peralatan uji kimia lan fisik. Jinis produk nutupi pipa FRP, fittings pipa FRP, kontainer FRP, kontainer komposit FRP, menara FRP, peralatan desulfurisasi FRP, alat listrik listrik FRP (bledug), lsp;

Spesifikasi Produk utama lan Jinis

DN15mm ~ DN4000mm digunakake kanggo pipa pasir FRP, pipa proses kimia lan pipa anti-statis ing pasokan banyu kutha, saluran pembuangan banyu lan sistem desalinasi banyu laut;

Wadhah FRP saka DN600mm ~ DN25000mm lan kontainer komposit kayata FRP / PP, FRP / PVC, FRP / PVDF, lsp. Proses cetakan nggunakake nduwurke tumpukan vertikal utawa horisontal

Digunakake ing sistem desulfurisasi gas flue saka pembangkit listrik, pipa semprotan lan pipa sirkulasi bubur;

Menara cuci FRP, menara pangatusan (menara gelembung, menara rangkep), menara nyerep, menara detoksida, lan menara komposit FRP / PP, FRP / PVC, FRP / PVDF lan seri produk menara liyane;

Macem-macem spesifikasi lan model menara pendingin sing diisi FRP, menara pendingin semprotan sing ora diisi, macem-macem pengisi, kurung, kolektor banyu lan aksesoris liyane sing digunakake kanggo menara pendinginan, peluncur spiral, kipas, pipa ventilasi lan produk liyane sing digunakake lan anti korosi proyek insulasi ;

Tabung anoda FRP, defogging listrik FRP (bledug) peralatan lengkap, digunakake kanggo pemurnian gas, defogging lan penghapusan debu ing industri metalurgi, kimia, minyak bumi lan industri liyane, uga pemurnian gas flue ing industri perlindungan lingkungan;

Cerobong asep, tank persegi panjang, tutup pot hidrolisis asam, kolom pertukaran ion, Johkasou, Venturi lan produk FRP sing bentuk khusus liyane;

Napa Pilih Kita?

Perusahaan iki nduwe 159 karyawan full-time lan 27 tenaga teknik lan tenaga teknis. Kanthi upaya aktif kabeh karyawan, perusahaan wis lulus kanthi lengkap "Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO9001, Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001, lan Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Pekerjaan ISO45001". Lan wis entuk sawetara sertifikat level AAA lan paten anyar nasional!

Kapercayan Kita

Perusahaan kasebut nduwe wawasan perusahaan "ngewangi ekonomi njupuk, mbela langit biru lan awan putih", nggawe budaya perusahaan "sederhana, jujur, jujur ​​lan dipercaya", ngetrapake semangat tim "teknologi, berorientasi wong, dienggo, ngupayakake keunggulan, lan netepi gegayuhan asline ", lan nduweni komitmen marang perusahaan gedhe lan menengah. Maju!

COMPANY06
COMPANY05