Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!
Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Babagan Kita

Kita setya karo perusahaan gedhe lan menengah. Maju!

Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. mapan ing No. 396, Chunfeng South Street, Distrik Jizhou, Kota Hengshui, Provinsi Hebei, China. Dumunung ing basis industri bahan komposit China. Bisnis perusahaan utamane kalebu: desain, produksi, instalasi lan adol peralatan FRP.

Perusahaan saiki duwe rong lini produksi kanggo pipa lan peralatan FRP, rong jalur produksi kanggo tangki panyimpenan FRP, uga ndhukung mesin uji hidrolik lan peralatan uji kimia lan fisik. Jinis produk nutupi pipa FRP, fittings pipa FRP, kontainer FRP, kontainer komposit FRP, menara FRP, peralatan desulfurisasi FRP, alat listrik listrik FRP (bledug), lsp.

Yen sampeyan butuh solusi industri ... kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita